home
De Koolkerkse verenigingen

HET FEESTCOMITE leeft mee met de Koolkerkse VERENIGINGEN.

We geven die dan ook met plezier een plaatsje op onze website.

Via het menu hiernaast kom je op de website van de vereniging naar keuze.

Het feestcomité staat echter niet in voor de inhoud van hun plaatselijke website. Contactadres en website van de vereniging

vind je helemaal onderaan deze pagina.  


Darts Club De Klokke zag het eerste daglicht in 2014. Toen oprichter Filip van de Water, een bekende Koolkerkenaar, en Ferdie Boffel aan de praat geraakten in Café De Klokke bij Nathalie Vanden Broele. Gezien mede uitbater en partner van Nathalie, Filip Blancke, zelf een fervent dartsspeler was, kwam al snel het idee om een dartsclub op te richten. Alzo werd DC De Klokke geboren …

Het seizoen 2014-2015 bracht al meteen succes met een hattrick!!! Kampioen van de Brugse dartsvereniging, winnaar van de beker en de winnaar van de masters was een speler van DCDK. De masters is een tornooi met de beste 16 spelers van de ranking, opgemaakt na een volledig seizoen.

Om het succes van seizoen 2015-2016 met een gelijkaardig palmares af te sluiten, gingen we op zoek om ons team wat te versterken. Twee nieuwe spelers zorgden ervoor dat DCDK alweer een hattrick op zak had.

Jammer genoeg werd seizoen 2016-2017 met een klein beetje minder brio afgesloten en eindigde DCDK, na twee opeenvolgende titels, op de tweede plaats. Toch een succes voor het team.

Dit seizoen, 2017-2018, werd ons team nogmaals stevig versterkt met nog maar eens 3 sterke spelers, wat direct al resultaat gaf … Misschien kunnen we dit seizoen terug de hattrick op zak steken …

Darts Club De Klokke is niet alleen darts, maar een familie … We zijn ook altijd aanwezig op de verschillende evenementen georganiseerd door het feest comité Koolkerke, bv. Halloween Koolkerke en jaarlijks organiseren we een Bingo avond ten voordele van ons team.

Heb jij interesse om ons eens aan het werk te zien? Dan ben je van harte welkom op vrijdagavond. De kalender van de thuiswedstrijden kan je op deze website terugvinden. Spring gerust eens binnen:

Café De Klokke
Brugse Steenweg 189
8000 Koolkerke

Met vriendelijke groeten,

van de Water Filip (voorzitter),
Boffel Ferdie (kapitein),
Blancke Filip,
Caron Jeroen,
Vaernewijck Patrick,
Van Coillie Nico,
Vanbesien James,
Vandenbogaerde Mario,
Warnier Stefaan

Contacteer
deze vereniging
Dartsclub De Klokke

Tel.: +32 (0) 475 77 19 37
ferdie.boffel@telenet.be
Verantwoordelijke
Ferdie Boffel
Contact
Feestcomité Koolkerke vzw
Dorpsmolenstraat 4
8000 Koolkerke
Tel: 050 57 51 54
jonckheere.petra@gmail.com
Contacteer ons
Facebook
Deze website werd mede mogelijk gemaakt door:
Website by Stubborn